More

  Nieuwe datum uitreiking Game Bakery Awards bekend

  De uitreiking van de Game Bakery Awards zou plaatsvinden op 13 maart, maar op die dag ding Nederland in lockdown en het evenement werd uitgesteld. Nu is er een nieuwe datum geprikt.

  Na lang beraad heeft de organisatie er voor gekozen om niet langer te wachten en voor een online alternatief te gaan. “De meeste genomineerden hebben aangegeven dat een fysieke bijeenkomst hun voorkeur heeft. Het is echter nog niet zeker hoe het verloop van de coronamaatregelen gaat uitpakken. Op zijn vroegst zouden er per 1 september weer grotere evenementen kunnen plaatsvinden, maar er wordt tegelijkertijd rond augustus of september een tweede golf verwacht. Aangezien de genomineerde games en prestaties betrekking hebben op 2019, wilden wij niet tot eind 2020 wachten met de uitreiking,” aldus Game Bakery.

  De uitreiking vindt plaats tijdens een livestream die Game Bakery organiseert in samenwerking met Gamekings. “Momenteel wordt er beeldmateriaal verzameld om de livestream in te kunnen vullen. Gamekings werkt verder aan een script, zodat we er een leuke show van kunnen maken. We vinden het natuurlijk nog steeds jammer dat het geen fysiek evenement is, want we wilden graag de prestaties van alle genomineerden gezamenlijk vieren. Bijkomend voordeel van deze ontwikkeling is wel dat er nu veel meer mensen ‘aanwezig’ kunnen zijn. ”

  De livestream wordt op 24 juli uitgezonden van 20.00 tot 22.00 uur. Via welk kanaal de stream te volgen is maakt Game Bakery later bekend.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img