More

  Horizon Forbidden West en meer Nederlands en Vlaams ‘E3’ nieuws

  Er is dit jaar geen E3, maar met de PlayStation5 Future of Gaming stream, de PC Gaming Show en de Guerrilla Collective voelt het toch een beetje zo. Dit zijn de belangrijkste aankondigingen van Nederlandse en Vlaamse studios.

  Horizon Forbidden West

  Dat er bij Guerrilla Games wordt gewerkt aan een nieuwe Horizon game is geen verrassing, maar nu is er een eerste trailer voor Horizon Forbidden West.

  Aloy trekt naar het westen van een Amerika uit de toekomst (spot de Golden Gate Bridge). Daar wordt ze geconfronteerd met nieuwe machtige machines en andere mysterieuze gevaren. Tijdens de PS5 Future of Gaming stream vertelden Angie Smets, Jan-Bart van Beek en Michiel van der Leeuw – de gezamenlijke studiohoofden van Guerrilla – kort over de nieuwe wereld van Horizon.

  Een launch-datum is nog niet bekend.

   

  Baldur’s Gate 3 in augustus uit in Early Access

  Baldur’s Gate 3 van het Vlaamse Larian Studios komt in augustus uit op Steam Early Access. Tenminste als alles goed gaat. In de Guerrilla Collective live stream houdt CEO Swen Vincke een kleine slag om de arm in verband met mogelijke vertragingen veroorzaakt door het coronavirus.

   

  Unexplored 2 is Epic Game Store exclusive

  Tijdens de PC Gaming Show zagen we niet alleen een nieuwe trailer van Unexplored 2 van Ludomotion, de developer maakte ook bekend dat ze een deal hebben met Epic. De PC-versie van de game zal de eerste twaalf maanden na release alleen te koop zijn via de Epic Game Store. Unexplored 2 komt in 2022 alsnog uit op Steam. Alle FIG backers krijgen zowel een EGS als een Steam key.

   

  Nieuwe content voor Divinity: Original Sin 2

  Divinity: Original Sin 2, eveneens van het Vlaamse Larian, heeft nieuwe DLC. The Four Relics of Rivellon is de grootste gratis Gift Bag tot op heden. Naast digitale content zijn er ook nieuwe fysieke releases: een comic book en een bordspel. Beide producten kan je pre-orderen via de gloednieuwe Larian online shop.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img