More

  Little Chicken en Vertigo tekenen publishing-deal voor Traffic Jams

  Vorig jaar stond Little Chicken met een demo van Traffic Jams op het Holland Paviljoen op Gamescom. Ze waren op zoek naar een uitgever. Die hebben ze nu gevonden in het eveneens Nederlandse Vertigo Games.

  In Traffic Jams zijn alle stoplichten kapot en moet het verkeer met de hand geregeld worden. Je begint je loopbaan als verkeersregelaar in een klein dorpje, maar al snel sta je op kruispunten van wereldsteden het verkeer in goede banen te leiden. Naast auto’s en voetgangers zijn er allerhande monsters en (natuur)rampen die je het leven zuur maken.

  “VR verovert een plek in huiskamers en we zagen daar gelijk potentie voor nieuwe en ervaren VR-spelers,” zegt Richard Stitselaar, Managing Director van Vertigo Games. “De speelse art-stijl en de vrolijke personages gecombineerd met de ‘easy to pick-up, hard to master’ gameplay, maakt het een aantrekkelijke en toegankelijke game voor een breed publiek in een genre dat nog niet verzadigd is.”

  Yannis Bolman, CEO bij Little Chicken noemt Vertigo de ideale partner voor Traffic Jams: “Ze hebben niet alleen door hun eigen ervaring een schat aan informatie voer de wereld van VR-games, we hebben in Vertigo Games ook gelijkgestemden gevonden die houden van creativiteit en gekke idee├źn om het uiterste uit het VR-medium te halen.”

  Traffic Jams komt later dit jaar uit op alle grote VR-platforms.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img