More

  Uit Nu! • Rusty Lake lanceert nieuwe versie van Samsara Room

  Rusty Lake bestaat vijf jaar en om dat te vieren brengen ze een remake uit van Samsara Room.

  Robin Ras en Maarten Looise richtten in het voorjaar van 2015 indie studio Rusty Lake op. Ze wilden iets nieuws toevoegen aan het point-and-click genre door hun escape-room games te voorzien van spanning en sfeer. Geïnspireerd op de humor en ongemakkelijkheid van de TV-serie Twin Peaks bouwden ze hun eigen Rusty Lake wereld.

  Vanaf het begin heeft Rusty Lake spelers zoveel mogelijk betrokken bij de ontwikkeling van hun games. Die community is uitgegroeid tot tienduizenden betrokken fans voor wie de studio sinds de oprichting veertien games uitgebracht. De meest recente release The White Door, speelt zich nog steeds af in de Rusty Lake wereld, maar heeft wel een nieuwe art stijl.

  Verjaardagsremake

  Ter ere van het vijf-jarige bestaan heeft Rusty Lake een remake gemaakt van Samsara Room, een game die ze in 2013 uitbrachten, vóór de studio officieel bestond. De nieuwe versie van Samsara Room heeft nieuwe puzzels, een nieuw verhaal, nieuwe graphics en een nieuwe soundtrack, en maakt nu echt onderdeel uit van de Rusty Lake wereld.

  In Samsara Room bevind je je in een vreemde kamer met een telefoon, een spiegel, een grote staande klok en een aantal voorwerpen die je niet herkent. Dat het doel is om te ontsnappen zal geen verrassing zijn.

  Cadeautje

  Wie jarig is trakteert, dus Samsara Room is gratis te downloaden in de Apple App Store, op Google Play, Steam en Itch.io.

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img