More

  Uit Nu! • Werk je naar de top in Good Job! van Paladin Studios

  Het was geen geheim dat Paladin Studios aan een groot project werkte. Nu weten we ook waar de Haagse studio zo druk mee was: Good Job!

  Bizarre klusjes

  Good Job! is een Nintendo Switch exclusive waarin je directeur moet zien te worden van je vaders bedrijf.  Op elke etage van het grote kantoorgebouw sta je voor een puzzel die je op zeer creatieve wijze moet oplossen. Je begint op de begane grond, en met het volbrengen van (soms bizarre) klusjes bouw je werkervaring op en klim je steeds een verdieping hoger.

  Functioneringsgesprekken

  Elke geklaarde klus wordt door een leidinggevende beoordeeld. Het resultaat wordt beoordeeld op snelheid, maar voor aangebrachte schade krijg je minpunten. Aan de speler de beslissing om of voorzichtig te werk te gaan of te kiezen voor een snellere, maar laten we zeggen, minder subtiele aanpak. Zijn je al je functioneringsgesprekken positief, dan bereik je uiteindelijk de bovenste verdieping en is je doel bereikt.

  Dress to impress

  En het jezelf naar de top werken kan ook nog eens in stijl, want in elk level vind je items waarmee je je kleding wat minder saai maakt. Van een pak met vlindervleugels tot een vikinghelm, om wat voorbeelden te noemen.

  Good Job! is nu voor €19,99 te downloaden in de Nintendo eShop. Uitgever van de game is Nintendo.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img