More

  Uit Nu! • Samen op de bank met Trailer Trashers

  Nu nagenoeg de hele wereld verplicht thuis zit wordt er meer gegamed dan ooit. Een prima moment voor Sakari Games om hun nieuwe game Trailer Trasher uit te brengen. Toch?

  Kogels vliegen je om de oren

  Trailer Trasher is een multiplayer twin stick shooter met een topdown view. Je standaard wapen is een jachtgeweer dat een regen van kogels alle kanten op schiet. Maar er zit een addertje onder het gras: de kogels weerkaatsen van muren, dus het is oppassen geblazen dat je niet wordt geraakt. Om spelers hier bij te helpen kunnen ze een ability kiezen: een schild, een dash of onzichtbaarheid. Die abilities zijn alleen niet continue te gebruiken.

  Voetbal met wapens

  Naast Deathmatch en Last One Standing zijn er ook een Shotgun Soccer en Head Soccer mode. Oftewel voetbal maar dan met wapens: je schiet de bal in het doel van de tegenstander of je schiet je tegenstander neer zodat zij niet meer kunnen scoren. Tot slot is er een Party Mode waarin alle modes en levels samenkomen in de vorm van een toernooi.

  Couch coop 

  Dat klinkt als een prima vermaak in tijden dat mensen meer thuis zitten dan normaal, maar dan met name voor mensen die samen thuiszitten. De nadruk ligt namelijk op couch play en de game doet het volgens de developer het beste ‘met een biertje en goed gezelschap’. De game ondersteunt geen online multiplayer, maar voor de Steam-versie heeft Sakari wel settings toegevoegd voor Steam Remote Play, voor Nintendo-spelers is het hopen dat ze niet alleen thuis zitten.

  Trailers Trashers is voor €9,99 te koop op Steam en in de Nintendo eShop. Ben je er snel bij dan krijg je korting. Een release voor Xbox en op Itch.io en de Mac App Store volgen later.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img