More

  Horizon Zero Dawn komt naar PC

  De geruchten die de ronde deden zijn officieel bevestigd door Hermen Hulst, Sony’s Head of Worldwide Studios: Horizon Zero Dawn van Guerrilla Games komt deze zomer naar PC.

  Hulst bevestigde in een interview met PlayStation blog dat de game deze zomer uitkomt voor PC. Over de reden van een release buiten het eigen platform zegt hij: “Ik denk dat het belangrijk is dat we open blijven staan voor nieuwe ideeën om mensen kennis te laten maken met PlayStation en mensen misschien laten zien wat ze hebben gemist.”

  Tegelijkertijd stelt Hulst PlayStation fans gerust: “De release van een first party AAA-titel op PC betekent niet gelijk dat alle games op PC uitkomen.” Tevens benadrukt hij dat ze nog voor de volle honderd procent achter de eigen hardware staan.

  Horizon Zero Dawn Complete Edition is nu te wishlisten op Steam. De PC-editie bestaat uit de originele game, de The Frozen Wilds uitbreiding, en verschillende outfits, wapens en packs. Of de game ook op de Epic Game Store te koop zal zijn is nog niet bekend.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img