More

  Inschrijvingen voor Indigo open

  Op 26 juni organiseert Dutch Game Garden weer een editie van Indigo.  De showcase blijft grotendeels hetzelfde, maar er zijn meer talks, meer meetings, en alleen nog betaalde kaarten.

  Aanmeldingen showcase open

  De showcase blijft uiteraard, dat is het hart van Indigo. Tot en met 2 april kunnen developers hiervoor games indienen. Het maakt niet uit of je student of professional bent, op welk platform je game uitkomt, of welk genre het is. De organisatie staat voor alles open. Ook installaties en prototypes zijn welkom. DGG maakt uit alle inzendingen een keuze en we horen begin mei welke games zijn geselecteerd.

  Meer talks, meer business

  Het talk-deel wordt dit jaar uitgebreid naar twee tracks plus een sponsored workshop. Ook het MeetToMatch-deel wordt verder uitgebouwd. Deze uitbreidingen betekenen wel dat de gratis Indigo-kaarten verdwijnen. DGG Communication Manager Tom Jongens legt uit: “DGG investeert zelf meer in het event. Vorig jaar kwam er veel bij kijken om Indigo van een dimensie naar drie dimensies te brengen met de conferentie en de business track, en dit jaar investeren we nog meer. Zo zal er grotere ruimte worden ingehuurd voor MeetToMatch, schalen we naar twee conferentiezalen voor talks en meer sprekers, en dat moet ergens mee worden gecompenseerd.”

  De kaarten

  Er zijn drie verschillende kaarten te koop: De goedkoopste optie is de Discover kaart, die geeft toegang tot de showcase, de Indigo awards uitreiking, Indigo drinks en de sponsored talks. Met een Talks kaart upgrade je naar alle talks. Een Business kaart geeft je daarbovenop toegang tot het MeetToMatch platform en de meeting floor.

  De kaarten kosten respectievelijk €15, €50 en €125, maar als je tijdens de early bird periode een kaart koopt krijg je fikse korting. Je betaalt dan bijvoorbeeld slechts €5 voor een Discover-kaart. “Ons lijkt die €5 voor de early bird en €15 voor full price nog steeds heel schappelijk voor een event als Indigo,” zegt Jongens. “Zeker gekeken naar andere evenementen.”

  Eind juni zit de DGG inmiddels in hun nieuwe kantoor, maar Indigo organiseren ze nog steeds in de Jaarbeurs. In restaurant Speys om precies te zijn.

  Beeld: Indigo in TivoliVredenburg

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img