More

  Het Control Industry Dinner komt terug

  — English below —

  Na korte afwezigheid heeft de Nederlandse industrie dit jaar weer een eigen awards. Mede naar aanleiding daarvan bedachten Matthijs Dierckx (voormalig uitgever van Control) en Alessandra van Otterlo (huidige eigenaar van Control) dat het misschien ook leuk is om het Control Industry Dinner terug te brengen. Controls voormalig hoofdredacteur Eric Bartelson was eveneens snel aan boord, dus tijd om plannen te smeden.

  Het idee is een om een diner te organiseren (zonder awards); gewoon als industrie samen een avondje eten en bijpraten (je kan het netwerken noemen). Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren hangt af van de interesse vanuit de industrie. We hebben een locatie in Amsterdam op het oog. Er ligt een hele globale offerte, en op basis daarvan denken we dat een kaartje ergens tussen 75 en 90 euro gaat kosten (inclusief eten en drinken). Qua tijd denken we aan ergens einde zomer of begin herfst.

  Wil jij bij het Control Industry Dinner 2020 aanwezig zijn, maak dan je interesse kenbaar via dit formulier.  We houden je dan op de hoogte van de verdere plannen.

  English

  After a short absence, the Dutch industry got their own awards back this year. That inspired Matthijs Dierckx (former publisher of Control) and Alessandra van Otterlo (current owner of Control) to try to bring the Control Industry Dinner back as well. Control’s former editor in chief Eric Bartelson is also on board, so time to make some plans.

  The general idea is to organize a dinner (no awards); just industry peers enjoying some food together while catching up (you could call this networking). Whether this plan becomes reality depends on industry interest. We found a location in Amsterdam and they gave us a rough estimate. Based on that we estimate that the price for a ticket would be somewhere between 75 to 90 euro (including food and drinks). Time-wise we are looking at late summer or early fall.

  Are you interested in attending the Control Industry Dinner 2020, please let us know by filling out this form. If you do so, we’ll keep you posted on the project.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img