More

    Uit Nu! • Kunai van TurtleBlaze is uit op Steam en Switch

    Indie studio TurtleBlaze heeft samen met Franse uitgever The Arcade Crew Kunai uitgebracht. Een metroidvania voor Steam en Nintendo Switch.

    De hoofdpersoon in Kunai is Tabby, een ninja killer robot met een tablet als hoofd. Met z’n ninja skills en kunai in de aanslag neemt hij het op tegen kwaadaardige AI Lemonkus, die ooit een uitvinder met goede bedoelingen was. Zijn aspiraties om de wereld te verbeteren zijn echter doorgeslagen in een nietsontziende hang naar efficiëntie, waarmee hij bijna al het menselijk leven heeft weggevaagd.

    Tabby begint met niets, maar met het uit de weg ruimen van vijandelijke robots groeien zijn krachten, wapens en vaardigheden. En dit alles heeft hij hard nodig om de robotopstand neer te slaan.

    Kunai is voor €16,99 te downloaden op Steam en in de Nintendo eShop. Voor TurtleBlaze is het de tweede titel. Eerder brachten ze samen met Lucky Kat de mobiele racegame Road Warriors uit.

     

     

    Nieuwsbrief

    OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

    Nieuws en tips

    KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img