More

  Uit Nu! • Triangle Studios geeft ‘It came from space’ een tweede leven

  Triangle Studios bracht it came from space and ate our brains begin 2015 in eigen beheer uit. Volgens onderzoek van Matthijs Dierckx waren acht maanden na launch zo’n 50.000 exemplaren van de game gedownload.

  Er zat echter echt meer in volgens CEO Remco de Rooij: “De game is vijf jaar geleden in totaal andere vorm uitgekomen op Steam. In de tussentijd hebben we veel nieuwe content ontwikkeld, zoals een campaign mode, een nieuwe soundtrack, meer levels, betere visuals. We zien het zelf als het opnieuw uitbrengen van een toffe couch co-op titel, die eigenlijk meer aandacht verdiende.”

  Nu ook op console

  Daarom is er vijf jaar na de originele launch een re-release op Steam. Dit keer niet in eigen beheer, maar met het Poolse All In! Games als uitgever. Deze brengt de game tegelijkertijd naar Switch, PlayStation4, Xbox One. Op alle platforms kost de game €14,99

  Dood aan de aliens!

  It came from space and ate our brains is een arcade top-down shooter. Je kan de niet aflatende hordes aliens die het op je hersens gemunt hebben in je eentje uit het veld ruimen, maar de game is eigenlijk ontworpen voor local co-op met max vier spelers. Via Steam Remote Play Together kan je ook online met anderen spelen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img