More

  Uit Nu! • 2Awesome Studio brengt Lumini alsnog naar console

  Toen Speelbaars er eind 2017 mee stopte liet het team weten dat er een versie van Lumini klaarlag om naar console geport te worden. Mocht er iemand interesse hebben.

  Die interesse was er. Het eveneens in Nederland gevestigde 2Awesome Studio (o.a. Dimension Drive) pakte het project op en Lumini is nu alsnog uit op console.

  Ervaar de magie

  David Jimenez, mede-oprichter van 2Awesome Studio over de motivatie om de game naar console te brengen: “Lumini is een geweldige game met een ontroerend thema en een soundtrack die altijd al indruk op me maakte. We vonden dat Lumini het verdiende om op zo veel mogelijk platforms als mogelijk beschikbaar te zijn zodat anderen de magie ervan kunnen ervaren.”

  Flow-based

  Lumini is een flow-based adventure game waarin spelers een zwerm Lumini besturen. Aan de speler de taak om hen veilig te houden gedurende hun gevaarlijke avontuur. Tegelijkertijd ontrafelt de speler het verhaal van de Lumini en leert waarom deze wezens duizenden jaren geleden verdwenen.

  Te downloaden op alle platforms

  Lumini is voor €9,99 te downloaden voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en uiteraard nog op Steam. Ook de laatste versie staat nu onder de hoede van 2Awesome Studio.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img