More

  Uit Nu! • Sokpop lanceert 50 games op Steam

  Sokpop is een game-collectief bestaande uit Aran KoningRuben Naus, Tijmen Tio, en Tom van den Boogaart. Ze staan bekend om hun kleine games met experimentele gameplay. Al die games zijn nu te koop op Steam.

  Massa release

  Sinds begin 2018 maakt Sokpop twee games per maand. Toen startten ze hun Patreon waarmee ze door het ontwikkelen van kleine games hun grotere projecten financieren. Deze games waren al los te koop via itch.io. Op Steam vond je echter alleen de grotere Sokpop projecten als card-based god game Simmiland, souls-like Brume en Bamboo EP. Maar nu zijn alle 50 kleine games aan de Sokpop Steam-pagina toegevoegd.

  Sokpop favorieten

  Met de grote hoeveelheid games is het misschien wat lastig. Om je op weg te helpen deelt Sokpop een aantal van hun persoonlijke favorieten: card-based god game, Simmiland, Pear Quest, een avontuur dat zich op een scherm afspeelt, kart kids, een chaotische race-game, en fixed-gear fietsen street-racer Skidlocked.

  Voor een losse game betaal je €2,99, als je een seizoen van acht games in een keer koopt krijg je 25 procent korting.

  Tussenstand Patreon

  Met hun Patreon haalt Sokpop op het moment van schrijven van dit artikel $4.543 per maand binnen, afkomstig van 1.257 patrons.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img