More

  Uit Nu! • Kenney Vleugels trakteert op gratis eten

  Kenney Vleugels maakt assets. Of je nu werkt aan een platformer, een RPG of een race game, de kans is groot dat Kenney er een pack voor heeft. Van modellen om je wereld mee te bouwen tot wapens, boten, characters, en zelfs voice overs.

  Het nieuwste asset pack van Kenney is de Food Kit. Daarin 200 verschillende modellen van potten, pannen, messen en meer exotisch keukengerei als een tajine, losse ingrediënten, maar ook van kant en klare etenswaren als pizza, een mannetje van peperkoek, bacon en een spiegeleitje. Er is zelfs een model van de oer-Hollandse frikandel speciaal in een plastic bakje.

  Net als alle andere assets van Kenney is ook dit pack gratis te downloaden.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img