More

  Uit Nu! • WarpThrough: versla je vijanden door even stil te staan

  Roofkat is de naam waaronder solo developer Ramon Huiskamp games ontwikkelt. Zijn eerste project, WarpThrough is nu uit.

  WarpThrough begon als oefenproject voor de studie van Huiskamp, maar veel verder dan een prototype met één vijand was de game op dat moment niet. Toen Huiskamp in 2018 zijn studie aan de NHTV afrondde pakte hij WarpThrough weer op. Het plan was om het project binnen een jaar af te maken. Dat werden uiteindelijk 18 maanden, maar de game is nu af.

  Portals en dimensies

  WarpThrough is een 2D platformer die veel weg heeft van Vlambeers Super Crate Box. Je verzamelt alleen geen kratten, maar portals. Achtervolgd door vijanden spring je via portals van de ene dimensie naar de andere. Maar waar je ook terechtkomt, je moet je zien te ontdoen van een stroom aan vijanden.

  Heel even stilstaan

  WarpThrough heeft een korte story-mode waarin je vijf personages vrijspeelt. Elk van hen heeft een uniek wapen met een eigen kracht, maar al deze wapens kan je alleen gebruiken als je vóór een aanval heel even stilstaat. Wanneer je weer beweegt voer je je aanval uit.

  Verdien goodies met challenges

  Met alle vrijgespeelde content kan je losgaan in de arcade-mode. De game heeft daarnaast een weekly challenge mode waar iedereen hetzelfde level en hetzelfde personage speelt. Wie er het beste van afbrengt komt terecht op het wereldwijde leaderboard. Tot het einde van het jaar is met het spelen van deze challenges gratis content te verdienen.

  WarpThrough is voor €9.99 te koop op Steam.

  Omdat er geen release trailer is moeten we het qua gameplay doen met de teaser trailer.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img