More

  Nederland krijgt weer B2B game evenement

  In een terugblik op 2018 concludeerden we dat bijna alle zakelijke game evenementen uit Nederland waren verdwenen. Voor 2020 is er goed nieuws. Met White Nights Conference Amsterdam heeft Nederland weer een nieuw B2B game event.

  White Nights is een zakelijk evenement voor de game-industrie in Europa. Voor 2020 staan er White Nights evenementen gepland in Barcelona, St. Petersburg en Moskou, maar de organisatie strijkt als eerste op 23 en 24 januari neer in Amsterdam.

  Waarom Amsterdam?

  Maria Vasilevskaya, pr manager bij White Nights over de keuze van de keuze voor onze hoofdstad: “Ten eerste, er zijn er daar veel game studios gevestigd, en ten tweede, het is dichtbij en makkelijk te bereiken vanuit andere tech hubs als Berlijn, Londen en alle Nordic landen.”

  Het beoogde publiek is volgens Vasilevskaya breed: “Met het samenbrengen van alle specialisten in de industrie proberen we in ieders behoeften te voorzien. Developers hebben bijvoorbeeld profijt van de Developer Expo. Uitgevers kunnen deelnemen aan het Publisher Pavilion waar ze meetings kunnen regelen met developers en veelbelovende projecten kunnen vinden. En twee dagen lang delen experts hun kennis. Op de White Night Conferences brengen we alle kanten van de industrie samen en helpen we bedrijven te groeien.”

  Developer Expo

  Op de Developer Exhibition staan ruim 100 developers van over de hele wereld om hun games te showcasen. White Nights heeft een speciaal developer programma waarmee je een gratis stand krijgt, een gratis Indie Dev Pass, en eventueel korting op de overige passen. Aanmelden hiervoor kan via dit online formulier.

  Sprekers

  Op het programma vind je sprekers van Nederlandse bedrijven als Newzoo en CoolGames, maar ook van internationale organisaties als Snapchat, EA Dice, SEGA, Google, TikTok en Paradox. En zijn nog een paar open slots en je kan je nog als spreker aanmelden.

  Tickets en vrijwilligers

  Indie developers betalen €150 voor hun pas, grotere developers en publishers hebben een standaard pas voor €250, en service providers en anderen kunnen kaarten kopen vanaf €400. Geen geld voor een ticket: White Nights Amsterdam zoekt nog vrijwilligers.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img