More

  Newzoo lanceert betaalbare Pro service

  Newzoo is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een belangrijke bron van data en cijfers voor artikelen en TV programma’s. Maar ook de industrie maakt gebruik van de informatie die het Amsterdamse bedrijf verzamelt.

  Data is duur

  Een deel van die cijfers deelt Newzoo via gratis Infographics, Keynumbers en lite versions van hun Trend Reports. Wil je de volledige rapporten ontvangen, dan moet je daarvoor betalen, en de kosten kunnen flink oplopen. Voor grote bedrijven is dit geen probleem, zij tellen graag geld neer voor data. Voor onder andere de kleine developer vormt geld wel een obstakel. Daarnaast gaan de rapporten meestal verder de diepte in dan voor de gemiddelde developer nodig is.

  Betaalbare Pro service

  Newzoo heeft nu een Pro-service gelanceerd. Hiermee krijgen gebruikers inzicht in een specifieke selectie van de data die Newzoo verzamelt, tegen een prijs die een stuk lager ligt dan van andere Newzoo producten.

  Er zijn verschillende abonnementen. Het Basic pakket is gratis en geeft toegang tot basisinformatie van meer dan duizend games, wereldwijde omzet en spelerdata. Betaalde versies van de service gaan vanaf $99 per gebruiker per maand. Gebruikers krijgen daarvoor meer inzicht in de performance van bepaalde genres, of uitgesplitst per regio.

  Er wordt nog aan extra functionaliteiten gewerkt, maar het is nu al mogelijk om de gratis Basic-versie van Newzoo Pro uit te proberen.

  Beeld: Mockup van Newzoo Pro game page

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img