More

  Planetfall sleept nominatie binnen voor The Game Awards

  Gisteravond werden de nominaties voor The Game Awards bekendgemaakt. Tussen het internationale geweld ook Neerlands trots.

  Death Stranding van Kojima Productions werd maar liefst tien keer genomineerd, onder andere voor Game of the Year. De game zelf is uiteraard niet Nederlands, maar Kojima gebruikte voor development van de game de Decima engine van Guerrilla Games.

  Esports

  Het van oorsprong Nederlandse Team Liquid zag hun CS:GO team een nominatie in de wacht slepen voor Best Esports Team, en twee van hun coaches zijn in de race voor de titel van Best Esports Coach. Tussen alle Esports nominaties ook een Belgische naam: Eefje “Sjokz” Depoortere dingt mee naar de award voor Best Esports Host.

  Nominatie voor Planetfall

  Maar het wordt pas écht Nederlands met de nominatie van Age of Wonders: Planetfall, ontwikkeld door Triumph Studios uit Delft. Deze game neemt het in de category Best Strategy Game op tegen Anno 1800, Fire Emblem: Three Houses, Total War: Three Kingdoms, Tropico 6 en Wargroove.

  Jury en stem van het publiek

  De nominaties zijn bepaald door een jury bestaande uit 80 media en influencer outlets van over de hele wereld (hier helaas geen Nederlandse of Belgische vertegenwoordiging). De uiteindelijke winnaars worden bepaald door deze jury én door stemmen van het publiek. Je kunt tussen nu en 11 december via The Game Awards website elke 24 uur stemmen voor je favorieten. De winnaars worden op 12 december via een livestream bekendgemaakt.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img