More

  Uit Nu! • Perfect Earth Adventures leert kids over de mooie en kwetsbare natuur

  Het Haarlemse Perfect Earth heeft gisteren een nieuwe mobiele game voor kinderen uitgebracht. In Perfect Earth: Adventures leren jongeren tussen 6 en 12 jaar op een speelse manier over bijzondere natuurgebieden en de dieren die daar leven.

  De game kent een verhaal dat steeds een stukje verder verteld wordt na het oplossen van uiteenlopende puzzels. Op deze manier ontdekken spelers ook hoe de gebieden bedreigd worden. Het Amazone avontuur gaat in op ontbossing. In het Great Barrier Reef avontuur ontdekken kinderen wat de opwarming van de oceaan betekent voor het koraalrif. Het Serengeti avontuur behandelt de illegale handel in bedreigde diersoorten.

  Perfect Earth heeft het op zich genomen om bewustzijn te kweken bij jongeren over de schoonheid en kwetsbaarheid van onze aarde. Een boodschap die door zoveel mogelijk kinderen gehoord (en gespeeld) moet worden, vandaar dat deze game gratis is en bovendien ‘vrij is van advertenties en agressieve verdienmodellen’.

  Download de game voor Android of iOS.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img