More

  Uit Nu! • Road Crash van Lucky Kat is op weg naar succes

  Lucky Kat bestaat pas vier jaar en heeft in die tijd maar liefst 17 games uitgebracht. Road Crash is die nummer 17 en dankzij de nieuwe werkwijze van de studio is ook deze game weer een succes.

  Herdjie Zhou van Lucky Kat

  Zonder user acquisition wist het Lucky Kat meer dan 30 miljoen downloads te scoren van hun games. Dat is geen geluk legt co-founder Herdjie Zhou uit: “Onze werkwijze is behoorlijk veranderd in de afgelopen jaren. Sinds dit jaar gebruiken wij een data-driven approach voor onze games- en marketingactiviteiten en hiervan plukken wij de vruchten sinds de laatste twee games: Nom Plant en Road Crash. Beide games hebben de top 50 wereldwijd bereikt dankzij onze eigen marketing inspanningen, in tegenstelling tot afhankelijkheid van store featuring in het verleden.”

  Deze veranderde werkwijze is het resultaat van jarenlang proberen, testen, vallen en opstaan. Lucky Kat is inmiddels uitgegroeid tot een behoorlijk bedrijf van 20 man, waarvan 10 hier in Nederland in de studio en 10 freelancers verspreid over de wereld.
  Zhou heeft veel vertrouwen in de nieuwe manier van werken:  “Wij houden een focus op mobiele games en testen prototypes in een vroeg stadium al in de markt om te kijken of deze potentie hebben. Voor de aankomende tijd zijn wij van plan om nog meer games uit te gaan brengen en onze marketing activiteiten verder op te schalen. Inmiddels staat de teller op 30 miljoen downloads, en wij verwachten aankomend jaar dit minimaal te verdubbelen.”
  Road Crash is beschikbaar op iOS en Android.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img