More

  Gamerome 2019 • Ikumi Nakamura aangekondigd als keynote spreker

  Mid-november wordt in Rome de tweede editie van Gamerome georganiseerd. De naam van het evenement zelf is misschien nog niet heel bekend, maar de namen van de sprekers die ze naar Italië halen herken je waarschijnlijk wel.

  Ikumi Nakamura

  Ikumi Nakamura werkte als lead artist aan Evil Within, als concept designer aan Bayonetta, en als environment artist aan Okami. Meest recentelijk was Nakamura creative director bij Tango Gameworks voor GhostWire: Tokyo. In die rol stal ze het hart van menigeen tijdens de aankondiging van de game op E3. Tijdens Gamerome praat ze over haar aanpak om tot dieper en sterker concept design te komen, om zo een positieve spiraal in game development te ontketenen.

  Valentina Tamer

  Valentina Tamer is game en narrative designer bij King. In haar Gamerome talk gaat ze het hebben op de revival van adventure games. Aan de hand van voorbeelden door de jaren heen analyseert Tamer wat goed puzzel design is en hoe je puzzels kan gebruiken om een verhaal te vertellen.

  Kate Edwards

  Kate Edwards is een geograaf en culturalization consultant die tijdens haar kwart eeuw in de industrie onder andere werkte aan games als Halo, Fable, Age of Empires, Mass Effect, en Call of Duty. Op Gamerome vertelt ze meer over content culturalization en hoe dat kan helpen bij het bouwen van betere game werelden met een breder scala aan culturele en environmental aspecten.

  Gratis indie showcase

  De eerste games voor de developer showcase zijn al bekend, maar het is nog steeds mogelijk om je aan te melden via dit formulier. Deelnemen aan de showcase is gratis, maar je moet wel een congrespas kopen. Met de kortingscode hieronder betaal je daar nog geen 60 euro voor. Op de expo lopen ook de vertegenwoordigers van de publishers die Gamerome bezoeken.

  Korting voor Control-lezers

  Control-lezers krijgen 15 procent korting op Gamerome-passen. Gebruik je tijdens registratie de promo-code Gamerome19-CONTROL, dan betaal je voor een congrespas slechts €59,50.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img