More

  Release van Divinity: Fallen Heroes voor onbepaalde tijd uitgesteld

  In maart van dit jaar kondigde Larian Studios Divinity: Fallen Heroes aan. Vandaag werd bekend dat development voorlopig stilligt.

  Divinity: Fallen Heroes is tactische RPG die zich afspeelt in de wereld van Divinity: Original Sin 2. De game was in development bijDeense developer Logic Artists, in samenwerking met Larian. Vlak na de aankondiging was Fallen Heroes speelbaar op PAX East en de release van de game stond gepland voor november. Maar nu ligt het project stil en is de lancering voor onbepaalde tijd uitgesteld.

  Uitstel voor onbepaalde tijd

  Als reden van dit besluit noemt Larian dat er voor het opleveren van een goede en leuke game veel meer development tijd en middelen nodig zijn dan op dit moment beschikbaar. Hoe lang de release wordt uitgesteld is niet bekend. Larian zegt dat zij zich focussen op development van Baldur’s Gate 3 en dat Logic Artists zich richt op hun eigen Expeditions-games.

  Een eer

  Logic Artists zegt het verdrietig te vinden dat ze het project on hold moeten zetten, maar dat soms de realiteit van development- en release-schema’s zich laten gelden op een manier die buiten ieder’s controle vallen. Ze noemen het een eer om met Larian gewerkt te hebben aan het Divinity IP, en roemen de Vlaamse studio om hun behulpzaamheid gedurende het hele project.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img