More

  Uit Nu! • Force Field brengt eerste Oculus Quest game uit

  Amsterdamse VR/AR-studio Force Field krijgt als ‘hofleverancier’ van Oculus als een van de eersten toegang tot nieuwe hardware. Zo ook met de Oculus Quest, waarvoor ze Time Stall als hardware-demo ontwikkelden. Twee jaar later is de game beschikbaar voor iedereen.

  Rampen in slow motion

  Time Stall was voor het eerst te spelen tijdens Oculus Connect 4 in 2017 en het is de eerste titel die de studio uitbrengt voor de Oculus Quest. De game is losjes gebaseerd op de slow motion Quicksilver keuken-scene uit X-Men: Days of Future Past.

  De speler kruipt in de huid van de Volunteer Safety Human, die de passagiers van een luxueuze space cruise moet redden door het oplossen van physics- en tijdspuzzels. En dat keer op keer, want de cruise blijkt door bezuinigingen toch wat minder luxueus en zeker niet veilig.

  Quest-exclusive

  “Time Stall is een room-scale experience waarin je vrij kunt rondlopen door een actie-scene die nagenoeg stilstaat, waarbij je de baan van gevaarlijke objecten manipuleert. Een dergelijke game is ideaal voor een headset die nergens aan vastzit,” zegt Martin de Ronde, chief creative officer bij Force Field.

  De game is te koop in de Oculus Store voor €14,99 en dus alleen speelbaar met Oculus Quest.

  https://youtu.be/n_rcAqr69xY

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img