More

  Uit Nu! • Age of Wonders: Planetfall eerste Triumph game onder Paradox-label

  Twee jaar na de overname brengt Triumph Studios de eerste game uit onder Paradox-vlag. Age of Wonders: Planetfall is een sci-fi game in Triumphs succesvolle Age of Wonders strategy game-serie.

  Age of Wonders: Planetfall brengt de turn-based strategy gameplay van de Age of Wonders-serie naar een sci-fi setting. De game heeft een single-player story campaign en diverse multiplayer modes. De speler is leider van een van de zes verschillende facties die de game bij launch kent. Hiermee verovert hij of zij verschillende steden en bouwt aan de toekomst van de kolonie. Gaandeweg ontvouwen zich steeds meer geheimen van het ooit machtige, maar nu in verval geraakte Star Union.

  Spelers kunnen voor de overwinning kiezen tegenstanders aan zich onderwerpen, diplomatieke betrekkingen aangaan, of kiezen voor de dreiging van wapens die krachtig genoeg zijn om de hele planeet te vernietigen.

  Planetfall is te koop op PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor het laatste platform kunnen spelers kiezen uit Steam, de Paradox Store of GOG. Op alle platforms kost de game €49,99. Voor  de Deluxe edition betaal je een tientje meer en voor de Premium edition betaal je €89,99, maar dat is inclusief Season Pass.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img