More

  Meer dan $1 miljoen omzet voor Descenders

  Uitgever No More Robots heeft sinds de oprichting twee jaar geleden $3 miljoen omgezet. Een groot deel daarvan is dankzij Descenders.

  Descenders van RageSquid was de eerste titel die voormalig journalist Mike Rose in 2017 tekende voor zijn publishing label No More Robots. De game deed het boven verwachting goed en bracht in een maand tijd meer op dan Action Henk in drie jaar.

  No More Robots had in het eerste jaar een omzet van zo’n miljoen dollar, in het tweede jaar verdubbelde dit bedrag naar $2 miljoen. Welk deel van de omzet voor rekening kwam van Descenders vertelde Rose toen niet.

  Bij het bereiken van de $3 miljoen mijlpaal geeft hij wel inzicht. Zo’n tweederde van het bedrag komt van de Steam-omzet van de vier titels die de uitgever heeft uitgebracht, dertig procent komt van de Descenders release op Xbox, en het resterende deel komt van GOG, Humble en andere PC platforms.

  Overigens is dit nog lang niet de eindbalans voor de omzet van de downhill race-game van RageSquid; de game komt later dit jaar uit op Nintendo Switch.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img