More

  Devcom 2019 • Van 30 jaar oude Indiana Jones tot meest recente Tom Clancy

  Volgende maand is Keulen het middelpunt van de game-industrie met gamescom. De dagen voorafgaand aan dit grootse game evenement vindt eveneens in de Koelnmesse de derde editie van devcom plaats. Control licht er een aantal talks uit.

  Classic post mortem

  Het is jaar dit jaar dertig jaar geleden dat Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure uitkwam. Noah Falstein en David Fox werkten op dat moment bij developer Lucasfilm Games en op devcom kijken ze in een classic post mortem terug op development van de game.

  The Division 2

  Massive komt met maar liefst drie sprekers naar devcom. Senior producer Cristian Pana, audio director Simon Koudriavtsev en lead environment artist Adam Ollson vertellen over hun werk aan Tom Clancy’s The Division 2.

  Indie expo-plekken met korting

  De plaatselijk overheid sponsort expo-plekken voor indies op devcom. Op deze NRW Indie Expo is er plek voor zo’n 45 indie games. Je kan alleen aanmelden als je minimaal een speelbaar prototype hebt. De voorkeur van de organisatie gaat uit naar jonge studio’s. Je kan hier terecht voor meer informatie en om je aan te melden.

  Korting en gratis passen

  Control-lezers krijgen 25 procent korting op devcom. Gebruik hiervoor tijdens registratie de promo-code CONTROL@devcom2019. Als media partner mag Control twee gratis devcom conference passen verloten. Wil je voor een gratis conference pas in aanmerking komen, vul dan dit formulier in.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img