More

  Uit Nu! • Brandjes blussen in Rescue Wings

  In Rescue Wings van Little Chicken Game Company blus je brandjes met twee duimen. De game is nu uit op mobiel.

  De game is het resultaat van ‘vrijspel’, de interne game jam bij Little Chicken. Ze wilden iets met bommen doen, maar dan zonder geweld. Dat resulteerde in Rescue Wings, waarin je waterbommen op bosbrandjes gooit om ze te blussen.

  Scruffy de held

  Het blusvliegtuig wordt gevlogen door Scruffy de hond, die noodgedwongen achter de stuurknuppel zit, omdat zijn baas zijn taken verzuimt. De speler bepaalt met de linkerduim de hoogte van het vliegtuig, en duikt hiermee het meer in om water te laden. Met de rechterduim wordt de snelheid bepaald en dumpt de speler de waterbommen op de vuurhaarden.

  Vliegtuigen en brandstof

  Bij iedere trip verbruik je brandstof. Is die op dan kan je een advertentie kijken voor meer brandstof of je betaalt echt geld voor een oneindige voorraad.

  Voor de bluswerkzaamheden is er een ruime keuze aan vliegtuigen. Elk met verschillende eigenschappen op het gebied van snelheid, wendbaarheid, en het tempo waarmee ze water laden. Het eerste vliegtuig krijg je gratis, de rest moet je vrijspelen of kopen met in-game coins.

  Rescue Wings is gratis te downloaden in de App Store of op Google Play.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img