More

  RageSquid roept spelers wederom op om G2A te mijden

  RageSquid zegt dat ze liever hebben dat spelers een illegale kopie spelen van Descenders, dan dat ze een key via G2A kopen.

  Het was Mike Rose, oprichter van Descenders-uitgever No More Robots, die de discussie aanzwengelde via een tweet:

  Hij ontdekte dat G2A gesponsorde advertenties gebruikt op Google, waarmee hun links hoger in de resultaten komen dan de officiële Descenders links. Rose via Twitter: “We verdienen geen cent aan onze games als mensen ze via deze advertenties kopen. Alsjeblieft, als je een game via G2A wilt kopen, neem dan liever een illegale versie. Devs ontvangen bij geen van beiden een cent, en we hebben veel liever dat G2A ook geen geld krijgt.’

  Rose kreeg bijval van Descenders-developer RageSquid die zeggen ze dat ze liever hebben dat hun spelers torrents gebruiken dan dat ze keys kopen via G2A. Drie jaar geleden deed RageSquid op Reddit een soortgelijke oproep, toen naar aanleiding van een blogpost van publisher TinyBuild.

  Ook Rami Ismail roept spelers op om illegale kopiëen van games te downloaden in plaats van ze bij key-resellers te kopen: “Deze sites kosten ons zoveel potentiële dev time aan klantenservice, onderzoeken van nep key-verzoeken, uitzoeken van creditcard chargebacks, en meer.”

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img