More

  Deliver Us The Moon heeft nieuwe publisher

  Na de breuk met Starbreeze ging KeokeN Interactive op zoek naar een nieuwe publisher voor Deliver Us The Moon en die hebben ze gevonden in Wired Productions.

  Het verhaal van de broers Koen en Paul Deetman en hun game Deliver Us The Moon is een rollercoaster. Het begon met een succesvolle Kickstarter, gevolgd door een contract met publisher Starbreeze, maar dat liep helemaal mis waarna KeokeN de game noodgedwongen in eigen beheer uitbracht. Maar nu is er met Wired Productions toch weer een publisher aan boord.

  Cowboys

  Met de avonturen van vorig jaar nog scherp op het netvlies zegt Koen Deetman over de nieuwe samenwerking: “Het uiterste uit je game halen en een game uitbrengen is moeilijk. De game industrie is een woestenij vol met cowboys, en in dat landschap is het lastig om eerlijke, gepassioneerde, echte en hardwerkende mensen te vinden die voor je product het verschil kunnen maken. Dat is exact wat we hebben gevonden thuis in het VK met de geweldige mensen bij Wired Productions.”

  Heel dichtbij

  Deliver Us The Moon speelt zich af in een post-apocalyptische nabije toekomst, waarin alle natuurlijke bronnen op aarde zijn uitgeput. De wereldmachten bundelen hun krachten in de World Space Agency, onder wiens leiding een kolonie op de maan is gebouwd om de daar gevonden energiebronnen uit te winnen. Enkele jaren nadat alle contact met de kolonie verloren is gegaan wordt de laatste astronaut op aarde op onderzoek uitgestuurd om erachter te komen wat er in ’s hemelsnaam is gebeurd.

  “Met slechts 12 jaar om de planeet te redden van onomkeerbare klimaatsverandering komt KeokeN’s briljante verhaal wel heel dichtbij,” zegt Leo Zullo, managing director bij Wired Productions, “In 2019 is het vijftig jaar sinds de eerste maanlandingen, een geweldige mijlpaal van verkenning tegen een achtergrond van private bedrijven aan het begin van een nieuwe ruimtewedloop beginnen – met exploitatie op de voorgrond.”

  Console-release

  Wired en KeokeN brengen samen de complete Deliver Us The Moon uit op PC, bestaande uit het reest uitgebrachte Fortuna en de verhaaluitbreiding Tombaugh die nog niet eerder uitkwam. Daarnaast brengen ze de volledige game ook uit op console. De mensen die Deliver Us The Moon Fortuna op Steam al hadden gekocht krijgen Tombaugh als gratis update. Wanneer een en ander precies gebeurt is nog niet bekend. Ergens later dit jaar.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img