More

  Spil Games verkoopt mobiele tak aan Azerion

  Spil Games heeft haar mobiele divisie verkocht aan het eveneens Nederlandse Azerion, en focust zich vanaf nu weer volledig op de webgames.

  Azerion wordt de nieuwe eigenaar van de mobiele divisie van en neemt daarnaast een strategisch minderheidsbelang in de webportal activiteiten van Spil. Oprichters Peter Driessen en Bennie Eeftink behouden met 95 procent de meerderheid van de aandelen in het bedrijf. Hoeveel geld er met de overname is gemoeid is niet bekendgemaakt.

  Welkom in de familie

  De door Spil Games ontwikkelde mobiele games, waaronder titels als Operate Now: Hospital en de Troll Face Quest franchise maken vanaf nu onderdeel uit van de Azerion-familie. Een groep bedrijven waar ook het Nederlandse YoudaGames (Governor of Poker) en Sulake (HabboHotel) al onderdeel van uitmaken.

  Webgames

  Spil gaat vanaf nu zich weer volledig focussen op hun webportals. Spil Games CEO Timm Geyer over het nieuws: “Ik ben blij met de samenwerking met Azerion. Gaming is een gigantische wereldwijde markt met een enorm potentieel. Maar om mee te kunnen doen heb je aanzienlijke middelen nodig. Samen met Azerion zijn we een partij waar rekening mee gehouden moet worden.” Geyer blijft aan als CEO van Spil Games.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img