More

  Dit zijn de games voor de jubileum editie van Indigo

  Op 28 juni vindt in Utrecht de tiende editie van Indigo plaats; voor de gelegenheid omgedoopt tot IndigoX. De showcase bestaat uit 31 speelbare games, waarvan er negen uit het buitenland komen.

  Dit zijn minder games dan voorgaande edities, toen de selectie uit zo’n 40 games bestond. Tom Jongens, communication manager van Dutch Game Garden legt uit waarom: “De voornaamste reden hiervoor is simpelweg de nieuwe xConnect-track in het programma waarvoor ruimte gemaakt moest worden. Niet alleen in tijd en budget maar ook op de locatie. Daarnaast hadden we ook iets minder bezoekers verwacht omdat we ons meer willen richten op professionals en minder op jonge studenten. Maar aan de kaartverkoop te zien loopt het nog steeds in lijn met vorig jaar, dus wellicht tikken we alsnog dezelfde cijfers aan.”

  Mini-congres

  Naast de showcase en xConnect is er ook xTalks, waarin zes verschillende sprekers elk in een talk van 30 minuten hun kennis delen.

  Korting voor Control-lezers

  Control-lezers die nog een kaart willen kopen voor xConnect kunnen dat via deze link doen. Dat levert een korting van 25 procent op. Met een xConnect-ticket heb je toegang tot alle IndigoX onderdelen én kan je meetings plannen met de aanwezige publishers.

  De Indigo games van dit jaar zijn (in volledig willekeurige volgorde):

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img