More

  E3 2019 • Vertigo Games kondigt nieuwe game aan

  Vertigo Games, de studio achter Arizona Sunshine, heeft op E3 hun nieuwe game aangekondigd. After the Fall is een multiplayer action FPS voor VR.

  Bevroren Los Angeles

  After the Fall speelt zich af in een post-apocalyptische bevroren versie van Los Angeles in de jaren 80. Spelers nemen het op tegen de vijandige wereld, waar ze vechten voor de macht en het voortbestaan van de mensheid. Je kan het in je eentje of samen met andere spelers wereldwijd opnemen tegen oneindige hordes vijanden en pittige eindbazen.

  Tandje erbij

  “Arizona Sunshine was een van de eerste full-feature games speciaal ontwikkeld voor VR, en we wilden heel graag een stap verder gaan en de grenzen van VR weer verkennen,” zegt Vertigo Games studio director Richard Stitselaar. “Met After the Fall brengen we VR tot leven op een schaal die volgens ons nieuw is – een naadloze multiplayer ervaring gedeeld met zoveel spelers als mogelijk in een dynamische wereld die hen terug laat komen voor meer.”

  Spelers kunnen zich nu registreren voor toegang tot de beta-versie van de game. De release van After the Fall staat gepland voor 2020.

  Arizona Sunshine voor Oculus Quest

  Vertigo Games en Jaywalkers Interactive hebben ook aangekondigd dat Arizona Sunshine dit jaar nog uitkomt voor Oculus Quest.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img