More

  Uit Nu! • Nom Plant is nieuwste game van Lucky Kat

  Het grote succes van Lucky Kat Studios begon met Nom Cat, waarin katten de veelvraat waren. In hun nieuwste game Nom Plant zijn het – zoals de titel al verklapt – planten die zich naar een highscore happen.

  Het principe van de game is simpel: laat je plant groeien van de pot onderaan tot het einde van het level en eet onderweg zoveel mogelijk snoepjes en coins. Komt de plantenstengel onderweg in aanraking met een van de obstakels of bugs, dan ben je af. Je bestuurt je plant door met je vinger naar links of rechts te swipen op je scherm. Laat je je scherm los, dan schiet de pot naar boven richting plant en land je op een hogere plek in het level, mits je goed mikt.

  Planten en potten

  Na het volbrengen van een aantal levels verdien je een magic bean, die plant je door het kijken van een advertentie en dan is het wachten tot er een nieuwe plant uitkomt. Heb je daar het geduld niet voor, dan kan je met coins het proces versnellen.

  Al die verschillende planten kan je planten in een groot aantal verschillende potten. Een deel daarvan krijg je door het behalen van een bepaald level, een ander deel krijg je door het kijken van advertenties, en er zijn ook potten te koop voor coins.

  Abonnementje

  Alle potten en planten zijn voornamelijk cosmetisch en hebben geen speciale powers of skills. Dat hebben de King Plants wel, daar mag je er af en toe een van proberen, maar het vaste gebruik is alleen voor mensen die een subscription  nemen. Die krijgen dan ook dubbel zoveel coins en gratis magic beans.

  Nom Plant is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img