More

  Warren Spector headliner Nordic Game Conference

  De Nordic Game Conference is voor velen binnen de Europese game development community een vaste stop in de agenda van evenementen. Op 22 tot en met 24 mei verzamelt men zich weer in Malmö voor het congres met een mooie line-up van sprekers uit binnen- en buitenland, de expo en showcases en verschillende matchmaking events.

  Warren Spector

  Een van de headliners dit jaar is Warren Spector. De man die we het best kennen van Deus Ex and Epic Mickey, begon zijn loopbaan bij Steve Jackson Games en TSR voor hij zich ging bezighouden met digital games voor Origin, Electronic Arts, LookingGlass, Ion Storm, Eidos, Junction Point en Disney. Momenteel is hij studio directeur bij OtherSide Entertainment, waar hij werkt aan System Shock 3.

  Discovery Day en matchmaking

  Naast een mooi congres is Nordic Game Conference is ook een prima plek om zaken te doen. Gedurende het hele event is er een expo, maar op 24 mei is er de Discovery Day met een aparte showcase waar indie developers tegen een gereduceerd tarief een plek krijgen om hun games te demo-en. Wil je actief meetings plannen, dan kan je je aanmelden MeetToMatch of meedoen aan de Publisher Market om je game te pitchen tijdens een-op-een meetings met toonaangevende publishers.

  Gratis ticket

  We mogen van de organisatie een indie developer blij maken met een gratis ticket voor Nordic Game Conference 2019. Deze kaart is bedoeld voor mensen voor wie het kopen van een pas een financiële drempel is om aanwezig te kunnen zijn. Wil je in aanmerking komen voor deze gratis pas, stuur dan uiterlijk 25 april een email naar alessandra@ctrl500.com waarin je kort uitlegt wie je bent, wat je doet, en waarom je vindt dat de pas naar jou zou moeten gaan. De winnaar krijgt uiterlijk 29 april bericht. Let op: de kaart is gratis, maar reis en verblijf moet je zelf betalen.

  Korting voor Control-lezers

  Lezers van Control krijgen een korting van 15% op hun Nordic Game Conference passen. Om van de korting gebruik te maken ga je naar het registratiedeel op de website, kies NORDIC GAME CONFERENCE 22-24 MAY 2019, vink dan het vakje “Organisation discount” aan kies uit het dropdown menu de optie “NG19Partner” en vul vervolgens Partner19 in als discount code.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img