More

  Good Shepherd neemt meerderheidsbelang in Poolse studio Artificer

  De in Nederland gevestigde uitgever Good Shepherd Entertainment neemt een meerderheidsbelang in de startende Poolse studio Artificer.

  Hoewel de developer nog geen games heeft uitgebracht of zelfs aangekondigd, gelooft Good Shepherd in het dertig man sterke team dat grotendeels bestaat uit veteranen die hun sporen hebben verdiend in de Poolse gamesindustrie. Zo hebben teamleden eerder gewerkt aan Hard West en Phantom Doctrine.

  Volgens de aankondiging gedaan op Reboot vorige week gaat Artificer werken aan diverse games in verschillende genres, maar beginnen ze met één flagship titel. Wat dat is, blijft nog even een geheim.

  Good Shepherd is in 2011 in Nederland opgericht, toen nog onder de naam Gambitious. In 2014 veranderde het van naam en gedeeltelijk van businessmodel toen het naast investeringen in development ook zelf games ging uitbrengen.

  Tijdens Control Conference 2017 vertelde Paul Hanraets van Good Shepherd over zijn bedrijf tijdens het publisher panel. Kijk dat hieronder terug:

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img