More

  Emissive Games zoekt geld via Kickstarter voor debuutgame Retro Rockets

  De jonge studio Emissive Games uit Breda is op zoek naar 50.000 euro voor de voltooiing van hun debuutgame Retro Rockets. De Kickstarter campagne is een week geleden van start gegaan maar het gaat nog niet heel best.

  Aan de looks van de game zal het niet liggen, want Retro Rockets ziet er prima uit. Het heeft een retro futuristische feel die in de verte doet denken aan Space Channel 5. Het is een 3 vs 1 multiplayer game waarin het drietal opgejaagd wordt door een moordlustige robot. De drie zogeheten Retronauten moeten samenwerken om het beveiligingssysteem van het ruimteschip weer online te krijgen. Destructo, de moordlustige robot waar ik het eerder over had, moet zorgen dat dat niet gebeurt.

  De teamleden van Emissive Games hebben elkaar ontmoet op de NHTV in Breda en besloten na hun studie samen te werken aan Retro Rockets. De game is al twee jaar in development. Check de demo van de game via Steam en check de Kickstarter als je wilt helpen.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img