More

  Indigo bestaat tien jaar en breidt uit

  Indigo, de showcase van Nederlandse games georganiseerd door de Dutch Game Garden, viert zijn tienjarig bestaan. Het event heet voor de gelegenheid INDIGOx en bevat naast de showcase ook praatjes en matchmaking. Het wordt gehouden in Speys, in de Jaarbeurs in Utrecht.

  INDIGOx wordt uitgesmeerd over twee dagen, maar op 27 juni is er een pre-event voor pers en de presentatie van de nieuwe Games Monitor. Op 28 juni openen de deuren voor het grote publiek. Naast de gameshowcase (xDISCOVER) is ook ruimte voor praatjes (xTALKS) van industrie experts en matchmaking (xCONNECT) in samenwerking met MeetToMatch.

  Bezoekers voor de showcase bestellen hun kaarten nu gratis hier. Bedrijven die hun games willen presenteren, schrijven hier in (tot 6 mei).

  Voor de verschillende onderdelen gelden verschillende prijzen. Check hier voor alle mogelijkheden.

  De eerste Indigo showcase werd georganiseerd op 23 en 24 april 2010, in het toen nieuwe DGG pand aan ’t Neude.  Later verhuisde het event naar het Stadhuis, Tivoli Vredenburg en De Lik, waarna het vorig jaar een plek vond bij de huidige locatie Speys.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img