More

  Games van Twirlbound en Vlambeer komen naar de Nintendo Switch

  Tijdens de Nindies Showcase Spring 2019 kwamen twee Nederlandse studios aan bod met nieuwe games voor de Nintendo Switch: Twirlbound met Pine en Vlambeer met Ultra Bugs.

  Pine maakte een goede indruk met de trailer tijdens de showcase. De gestileerde open wereld en cartoony personages voelen als een perfecte match op de Switch. Speel de rol van de jonge Hue, een mens die moet zien te overleven in een gevaarlijke wereld vol bijzondere creaturen. Pine komt uit in augustus, ook op Steam en Kartridge.

  Vlambeer is terug na een lange periode zonder nieuwe games. Eerst komen oude bekenden naar de Switch. Gisteren al verscheen Nuclear Throne en volgende maand de game waar het allemaal mee begon, Super Crate Box. Met als extraatje voor het eerst een multiplayer optie.

  Maar de meest verrassende aankondiging is Vlambeer Arcade, een verzameling ‘bitesize’ arcadegames die met de tijd groeit. De eerste in de serie is Ultra Bugs, een hectische shooter waarin je op jacht gaat naar space bugs. Deze verschijnt ‘later dit jaar’.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img