More

  Tomas Sala wint twee Game Connection Awards met The Falconeer

  Tomas Sala, medeoprichter van Little Chicken maar nu opererend onder zijn eigen naam, heeft gisteravond in San Francisco twee Game Connection 2019 Development Awards gewonnen voor zijn soloproject The Falconeer.

  De prijzenregen rond de Game Developers Conference is voor Nederland (ja we maken er gewoon een nationaal ding van) goed van start gegaan met awards voor Best Console/PC Hardcore en Best Hardcore Game voor TheĀ  Falconeer. Tomas Sala ontwikkelt de game in zijn eigen tijd onder zijn eigen naam, maar wordt gesteund vanuit Little Chicken.

  Sala gaf eerder al aan op zoek te zijn naar een uitgever voor het spel. Met twee awards op zak gaan de meetings die hij heeft ingepland op Game Connection en GDC vast een stuk soepeler.

  Al eerder zetten we alle genomineerde games voor de verschillende awards ronds de GDC op een rijtje. Daar kun je ook checken wie de volgende kanshebber is.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img