More

  Dev Blog • Horizon meer dan tien miljoen keer verkocht

  Het is alweer twee jaar geleden dat Horizon Zero Dawn uitkwam. In een PlayStation blog deelt Guerrillas managing director Hermen Hulst een aantal leuke weetjes en de verkoopcijfers.

  10 miljoen
  Horizon Zero Dawn is sinds launch meer dan 10 miljoen keer verkocht. Dat betekent dat er in het laatste jaar zo’n 2,5 miljoen kopieën zijn verkocht, want op de eerste verjaardag van de game stond de teller op 7,6 miljoen,

  Het gezicht van Aloy
  Hannah Hoekstra heeft de rol van Aloy te danken aan een zieke conversation director Jochen Willemsen. Op het moment dat Guerrilla nog hard op zoek was naar het gezicht van Aloy, lag hij met een  flinke griep in bed een film te kijken met Hoekstra in de hoofdrol.

  Baby Van Tol
  De geluidjes van baby Aloy zijn opnames van de dochter van music supervisor/senior sound designer Lucas van Tol, die de geluiden thuis vastlegde.

  Echt trommelen
  De componisten maakten niet alleen de muziek, maar moesten ook fysiek aan de bak in een mocap sessie waarin ze op ‘kopieën’ van de tribal instrumenten speelden.

  Klik hier voor de blogpost met nog meer kijkjes in development van Horizon Zero Dawn.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img