More

  GetSocial verder als onderdeel van Keywords Studios

  Het zag er door een faillissement somber uit voor GetSocial, maar nog geen twee weken later is het tijd gekeerd en is het bedrijf overgenomen door Keywords Studio.

  Keywords begon in 1998 als localisatiebedrijf voor de zakelijke software markt. In 2004 kwam de focus volledig op games te liggen en in de jaren daarna openden de wereldwijd kantoren. De eerste acquisitie in vond begin 2014 plaats en later datzelfde jaar werd ook concurrent Babel Media onderdeel van Keywords.

  Met een lange reeks aan overnames voegde Keywords niet alleen steeds meer localisatiebedrijven aan de familie toe, maar het bedrijf breidde de activiteiten ook uit naar onder andere audio service en QA.

  Andrew Day, CEO van Keywords Studio is verguld met de overname: “Het breidt onze technology base verder uit, en brengt ons een vooruitstrevende mogelijkheid die gebouwd is rond de sociale interacties van spelers in games die we breder hopen te promoten en verder willen doorontwikkelen.”

  Het team van 12 engineers, CEO Jeroen Bouwman en COO en oprichter Viral Patel gaan allemaal mee naar Keywords. Wat er met het overige personeel gebeurt is niet bekendgemaakt.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img