More

  Uit Nu! • Rami Ismail maakte samen met honderden developers Meditations

  Op een goede ochtend eind 2017 speelde Rami Ismail TEMPRES, een korte puzzel game die hem deed wensen dat hij voor iedere dag van het jaar een kleine game had. Bij iemand als Ismail blijft dat niet bij een wens, maar wordt het een project.

  Het afgelopen jaar vroeg hij honderden developers om een kleine game te ontwikkelen en al die games zijn nu verzameld in Meditations. Meditations is een launcher die elke dag een nieuwe game laadt en een korte boodschap. Samen dienen ze als meditatie, afleiding, les of inspiratie voor die dag. Iedere game is van een andere developer en alleen op een bepaalde dag te spelen, mis je ‘m, dan moet je een jaar wachten.

  Meer dan 350 developers

  De eerste Meditations game op 1 januari was de titel waar het allemaal mee begon: TEMPRES van Tak, op 2 januari gevolgd door een game van developer en Train Jam organisator Adriel Wallick. De game voor 3 januari was van Bungie sandbox designer Lisa Brown, en vandaag kan je de game van Russische indie developer Egor Dorichev spelen. Iedere ochtend deelt Meditation Games op Twitter welke game die dag speelbaar is. Een volledig overzicht van alle games en developers wordt op 31 december gepubliceerd.

  Kort

  Alle Meditation games zijn verschillend, maar ze hebben ook een aantal dingen gemeen: elk van hen is korter dan vijf minuten en bevat geen tekst buiten dan de korte omschrijving voor je begint met spelen. Iedere ochtend deelt Meditation Games op Twitter welke game die dag speelbaar is. Een volledig overzicht van alle games en developers wordt op 31 december gepubliceerd.

  De Meditation launcher kan je hier gratis downloaden voor Windows en OSX.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img