More

  Inschrijvingen European Game Showcase, Dutch Courage XL en MeetToMatch open

  In maart verzamelen een dikke 25.000 mensen zich in San Francisco voor GDC. Naast het officiële GDC programma zijn er ook diverse feesten, netwerkgelegenheden en showcases, waaronder Dutch Courage XL, MeetToMatch en de European Game Showcase. Alle drie de evenementen worden (mede) georganiseerd door Nederlanders, respectievelijk Menno van Pelt-Deen, Fedor van Herpen en Ansgar Smith, en Controls Alessandra van Otterlo.

  Dutch Courage XL

  Dutch Courage XL vindt plaats op zondag 17 maart, de avond voor GDC. Het eerste uur, van 19.00 tot 18.00 uur is de showcase exclusief toegankelijk voor VIPs (pers en publishers), daarna mag iedereen de games komen spelen. Iedere geselecteerde developer krijgt een aantal drink tickets die ze weg kunnen geven aan mensen die hun game spelen. Aanmelden voor Dutch Courage XL kan tot 4 januari. De organisatie selecteert uit alle registraties de uiteindelijke deelnemers. Die betalen elk €105 als bijdrage in de kosten.

  European Game Showcase

  De European Game Showcase. is een invite-only event waar 30 Europese developers hun games kunnen showcasen voor publishers, platformhouders, potentiële partners en pers. Het evenement vindt plaats in de namiddag en vroege avond van dinsdag 19 maart. Developers uit deelnemende landen kunnen hun games tot en met 15 januari aanmelden. De verschillende Europese regio’s kiezen, samen met de hoofdorganisatie, de uiteindelijke EGS selectie.

  De curatie-commissie voor Nederland en België bestaat uit Mendel Bouman, Zuraida Buter en Kitty Calis.

  MeetToMatch

  Ook het Nederlandse MeetToMatch keert dit jaar terug naar San Francisco met hun meeting tool en alle deelnemers aan de EGS krijgen gratis toegang. Naast het boeken van meetings op een locatie die je zelf bepaalt is het dit keer ook mogelijk om een tafel te reserveren op de MeetToMatch locatie in de buurt van Moscone.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img