More

  Uit Nu • Extra Nice brengt gratis ‘Skirmish’ demo uit

  Extra Nice is een indie studio gevestigd in Leeuwarden. Sinds 2015 werken ze daar aan projecten van andere studios en brachten ze een Unity asset pack uit. In hun vrije tijd werken ze aan one button brawler Skirmish.

  In Skirmish heeft iedere speler slechts een enkele button nodig om zijn of haar karakter te besturen. Een keer drukken is springen, als je de button vasthoudt ren of rol je, laat je ‘m los dan val je aan, en met een double-tap keer je om. Op zich simpel, maar het komt allemaal aan op snelle beslissingen en perfecte timing, en dat is net wat minder makkelijk.

  Skirmish moet uiteindelijk uitkomen op Steam en Switch. Zover is Extra Nice nog niet, maar ze zijn wel ver genoeg om een gratis speelbare demo op Itch.io uit te brengen. Hierin een paar levels van de single player en coop campaign en de arena mode, waarin je het met maximaal vier spelers kan uitvechten.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img