More

  Uit Nu! • Gamen voor gratis eten in Doetinchem

  Engine Software is het meest bekend als port-expert voor Nintendo-platforms, maar ze doen ook nog andere dingen in Doetinchem. Zo waren ze verantwoordelijk voor de Killer7 remaster die vorige maand uitkwam op Steam en nu komen met een mobiele app die ze ontwikkelden voor een plaatselijk restaurant.

  In Orangerie de Pol – the game moet je vier recepten van het gelijknamige restaurant vrij zien te spelen door de rondvliegende ingrediënten – denk Fruit Ninja – binnen een minuut door te snijden. Producten die niet bij het recept horen moet je vermijden. Pak je ze toch mee, dan gaan er seconden van de klok. Als de missie is volbracht krijg je het volledige recept en kan je aan het koken slaan. Niet in de game, maar in je keuken thuis.

  Gratis game, gratis eten

  Is dat je teveel moeite dan kan je ook een ritje naar Doetinchem maken waar het team van Orangerie de Pol ze voor je kookt. Dat is stiekem natuurlijk het doel van de game en om een bezoek extra aantrekkelijk te maken krijgt iedereen die alle vier de recepten heeft vrijgespeeld, in de tweede week van januari een gratis extra gerecht. Niet in de game, maar in het restaurant.

  Orangerie de Pol – the game is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play.

  Eenvoudig Tussendoortje
  geschikt voor 1 persoon
  Ontwikkeltijd: 1 maand
  Speeltijd: 5 minuten

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img