More

  Ubisoft neemt het Nederlandse i3D.net over

  Franse uitgever Ubisoft neemt de Nederlandse hosting provider i3D.net over. De deal moet eind van het jaar helemaal rond zijn.

  De uitgever en het Rotterdamse bedrijf werken al lang samen, onder andere voor The Division, maar ook andere uitgevers hosten hun games bij de provider. Zo maakt EA al meer dan een decennium gebruik van de diensten van i3D.net. Stijn Koster, CEO van i3D.net, meldt aan Tweakers dat hierin niets verandert, omdat het bedrijf als onafhankelijk onderdeel binnen Ubisoft verder gaat.

  Yves Guillemot, mede-oprichter en CEO van Ubisoft, over de overname: “We blijven onze online operations uitbouwen om games en services te leveren die de beleving van onze spelers versterken. Door de expertise en technologieën van i3D.net aan de onze toe te voegen maken we een grote sprong in ons streven om onze spelers de best mogelijke connectiviteit en performance te bieden.”

  Hoe diep Ubisoft voor de overname in de buidel moet tasten maken ze zelf niet bekend, maar naar verluid gaat het om een bedrag tussen de 100 en 250 miljoen euro.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img