More

  Uit Nu! • Trigger Heroes is roguelike shooter met one-touch controls

  Na Thunderdogs, waarvoor je twee vingers nodig had om te spelen, is Lucky Kat weer terug met een one-touch control game. In Trigger Heroes kan je met één vinger hoofdpersoon Red helpen om zijn planeet te bevrijden van de nare Shogun Inc mannen.

  Trigger Heroes is een top down roguelike shooter waarin je area na area ontdoet van je vijanden met gebruik van slechts een enkele vinger. Bewegen doe je met slepen, kogels ontwijken doe je met een swipe en richten doe je door op een vijand af te lopen. Terwijl je de wereld ontdoet van tegenstanders verzamel je gems en coins. Die kan je in de shops die je onderweg tegenkomt gebruiken om je wapens of jezelf te verbeteren.

  Trigger Heroes is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img