More

  Sparkling Society vindt investeerder

  BB Capital Investment heeft een meerderheidsbelang genomen in Sparkling Society, developer en publisher van onder andere de City Islands serie, Town City en andere city-sims voor mobiel.

  Sparkling Society gaat het geld gebruiken om een ‘dominante speler’ te worden, niet alleen in de VS en Europa, maar ook in China. “Onze kracht ligt in het maken van mooie games voor onze online community. In BB Capital hebben we een sterke strategische partner gevonden die ons helpt om onze groeidoelen op het juiste spoor te krijgen,” zegt Mark Peeters, CEO van Sparkling Society over de geplande samenwerking. “We willen onze omzet de komende jaren verdrievoudigen.”

  Hoeveel aandelen BB Capital Investment heeft gekregen en wat ze daarvoor hebben betaald is niet bekendgemaakt.

  Vijf jaar City Island

  Sparkling Society is in 2013 opgericht door Edwin Morren en Mark Peeters. Hetzelfde jaar nog brachten ze City Island uit, de eerste game in een serie waar ze nu nog steeds aan werken. De release voor City Island 5 staat gepland voor december.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img