More

  Drie Nederlandse studio’s winnen Halo VR Award

  Vorige week vonden in Amsterdam de VR Days plaats. Daar werden ook de Halo Awards uitgereikt en een aantal Nederlandse studio’s vielen in de prijzen.

  Goud en brons

  Het doel van de Halo’s is om creatieve en innovatieve augmented, virtual en mixed reality projecten, en de mensen die daaraan werken in het zonnetje te zetten. Maar ook worden de awards gebruikt om VR en AR in de breedste zin te promoten. Onder de winnaars Force Field die met Anne Frank House VR in de category Non-fiction een gouden Halo in de wacht wist te slepen; in de categorie Cinematic wonnen ze de bronzen Halo.

  De location-based versie van Arizona Sunshine van Vertigo Games en Jaywalkers Interactive won een zilveren Halo in de, hoe kant het anders, Location-based categorie en &ranj won met de AH Tech app die ze voor de Zaanse grootgrutter ontwikkelde de bronzen Halo in de categorie Applied.

  Het volledige overzicht van winnaars is hier te vinden.

  Beeld: Foto van de winnaars (via VR Days)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img