More

  Video • A game design deep dive into ‘Hidden Folks’ by Adriaan de Jongh

  Spelers kunnen maar geen genoeg krijgen van Hidden Folks van Adriaan de Jongh en Sylvain Tegroeg en daarom blijven de developers nieuwe content toevoegen. Terwijl iedereen zich opmaakt voor de winter zijn er vandaag beach areas aan de game toegevoegd.

  Game Design Deep Dive

  Maar wat maakt Hidden Folks nu zo leuk? Wat maakt mensen zo enthousiast? In zijn talk op Control Conference dook game designer Adriaan de Jongh in de kleine, maar belangrijke details van het game design van Hidden Folks. Hij vertelde onder andere over game mechanics, verwachtingsmanagement, playtesting, level design, interface design, tools, en samenwerken. Allemaal dingen die hebben bijgedragen aan het succes van de game en die Hidden Folks maken tot meer dan een interactieve versie van Where is Waldo.

  De video van zijn talk is nu hier op YouTube te bekijken.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img